URL



فناوری کشاورزی جدید چینی برای حفظ امنیت غذایی

فناوری کشاورزی جدید چینی برای حفظ امنیت غذایی

چین درحال انجام تحقیقات گسترده ای برای ابداع فناوری های تازه کشاورزی برای حفظ امنیت غذایی خود در سالهای آینده است.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از سی جی تی ان، این فناوری ها به ارتقای شیوه کشت برنج، افزایش حاصلخیزی خاک و حل بحران های آتی بخصوص بحران جهانی غذا کمک می نماید.
در شهریورماه آکادمی علوم کشاورزی چین، طرحی را برای ارتقای موضوعات کلیدی در رابطه با چهاردهمین دوره برنامه پنج ساله این کشور (۲۰۲۱-۲۰۲۵) منتشر نمود تا نوآوری های علمی- فناورانه خود در حوزه کشاورزی را تقویت کند.
تا سال ۲۰۲۰ سهم توسعه فناوری های کشاورزی در کمک به رشد اقتصادی چین به بیشتر از ۶۰ درصد رسیده و این امر به بهبود ۹۶ درصدی شیوه کاشت انواع محصولات کشاورزی منجر گردیده است.
در استان یوننان در جنوب غربی چین، دومین نسل از برنج فوق هیبریدی که توسط تیمی به سرپرستی یوان لونگ پینگ، کشاورز فقید تولید شد، در پاییز سال جاری بازدهی ۱۱۰۷.۵ کیلوگرم در مو (۱۶.۶ تن در هکتار) را به ثبت رساند. این چهارمین سال متوالی است که متوسط تولید برنج از ۱۰۰۰ کیلوگرم در متر مربع (۱۵ تن در هکتار) فراتر می رود. متوسط تولید برنج معمولی از ۳۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در متر مربع (۹-۴.۵ تن در هکتار) متغیر است.
دانشمندان چینی همینطور از فناوری طراحی ژنوم برای بهبود سرعت پرورش و کارایی تولید مثل گیاهان مختلف بهره برده اند. استفاده از این تکنولوژی های جدید منجر به خودکفایی چین در تولید انواع محصولات و غلات شده است. این کشور همینطور به دنبال استفاده از ماشین آلات نوین کشاورزی هم هست.


منبع:

1400/09/22
12:32:22
5.0 / 5
680
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , فناوری , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک