رئیس انستیتو پاستور خبر داد؛
تولید 7 میلیون دوز واكسن كرونا از مهر و آبان
به گزارش کوتاه کننده لینک رئیس انستیتو پاستور با اعلان اینکه واکسن مشترک ایران-کوبا در حال تست بالینی است، اظهار داشت: اگر این واکسن پس از تست مورد تایید وزارت بهداشت قرار بگیرد، قابلیت تولید 7-6 میلیون دوز در ماه را داریم.
دکتر علیرضا بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت واکسن مشترک کرونای ایران-کوبا با اشاره به اینکه با عنایت به این که انستیتو پاستور ایران در تولید واکسن صد سال قدمت دارد، اظهار داشت: خوشبختانه این واکسن در ۸ شهر کشور در حال درنوردیدن فاز سوم کارآزمایی بالینی است.
وی با اشاره به اینکه در هر شهر ۳ هزار داوطلب مورد تست قرار می گیرند، اظهار داشت: این تست انسانی بصورت کلی در فاز سوم ۲۴ هزار داوطلب در کل کشور خواهد داشت؛ استان مازندران در دو شهر ساری و بابل، اصفهان، یزد، کرمان، استان هرمزگان و بندرعباس، همدان، زنجان همچون این شهرها و استانها هستند که کارآزمایی بالینی واکسن مشترک ایران-کوبا در آنها انجام می گیرد.
رئیس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: اختتام خردادماه نتایج اولیه این تست انسانی را خواهیم داشت که پس از تأیید نتایج اولیه از طرف وزارت بهداشت و سازمان غذا دارو وارد تولید انبوه شویم.
بیگلری عنوان کرد: البته که مقدمات تولید انبوه این واکسن در کشور حالا آماده شده که بتوانیم دقیقاً پس از تأیید در حدود یک میلیون دوز را تحویل وزارت بهداشت بدهیم. تولید خودمان پس از یک ماه اول و بعد از ستاندن تاییدیه ها شروع می شود ولی مسلماً در ماه های اول ظرفیت تولید کم است و سپس بصورت پلکانی افزوده می شود.
وی افزود: طبق برنامه ریزی ها پیش بینی می نماییم اگر از تیرماه به تأیید کامل برسیم، بتوانیم هر ماه یک میلیون دوز به تولید اضافه نماییم و در نهایت مهر و آبان حداقل ۷-۶ میلیون دوز را در ماه به تولید برسانیم.
بیگلری با تکیه بر اینکه اگر شرایط اضطرار باشد می توانیم این ظرفیت تولید را بیشتر نماییم، بیان کرد: این برنامه ریزی ها تماماً منوط به این است که فاز سوم کارآزمایی بالینی توسط کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مورد قبول قرار بگیرد.
رئیس انستیتوپاستور ایران اظهار داشت: برای خط تولید این واکسن مشترک تماماً از پر کردن ویال تا مهم ترین قسمت آن یعنی کنترل کیفی واکسن برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه خاصیت مهم این واکسن این است که یادآور دارد، افزود: پس از ۸ ماه یادآور هم تزریق می شود که سیستم ایمنی را سرپا نگه دارد؛ تقریباً نخستین واکسنی است که یادآور آن هم طراحی شده است.
بیگلری اظهار داشت: یادآور این واکسن موجب تحریک بیشتر سیستم ایمنی و ماندگاری می شود؛ مطالعات اول نشان میدهد وقتی دوز یادآور تزریق می شود پایداری یا افزایش سطح ایمنی به حدود ۱۰۰ درصد نزدیک می شود.
منبع: كوتاه كننده لینك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب