URL



نابود كردن ویروس های موجود در هوا با رآكتور پلاسمای سرد

نابود كردن ویروس های موجود در هوا با رآكتور پلاسمای سرد

به گزارش كوتاه كننده لینك محققان ˮدانشگاه میشیگانˮ و ˮدانشگاه مینه سوتاˮ آمریكا به تازگی اعلام نموده اند ویروس های موجود در هوا را می توان با استفاده از راكتورهای پلاسمای سرد از بین برد.


به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از ایسنا و به نقل از مدگجت، شیوع كروناویروس جدید كه حالا بیماری "كووید-۱۹ "نام گرفته این مساله را برای جهانیان روشن ساخت كه جهان برای كاهش سرعت انتقال بیماری های خطرناكی چون كووید-۱۹ به ابزارهای نوآورانه جدید احتیاج دارد. در حالیكه تعدادی روش شناخته شده ضد عفونی وجود دارد و در بعضی كشورها هم از آن استفاده می نمایند اما باید بدانیم بازهم با این وجود هوا بعنوان یك كانال مهم پخش كننده ویروس شناخته می شود و ویروس ها می توانند از راه آن پخش شوند. محققان دانشگاه میشیگان و دانشگاه مینه سوتا حالا یك راكتور پلاسمای سرد(cold plasma Reactor) را ساخته و آزمایش كرده اند كه می تواند به صورت مؤثر ویروس های موجود در هوا را غیرفعال نماید.
باآنكه این فناوری برای كمك به متوقف كردن عفونت هایی كه به خوك های مزرعه حمله می كنند و سبب ابتلای این حیوانات به ویروس(PRRSv) می شوند، بوجود آمده است اما محققان بر این باروند امكان دارد پلاسمای سرد به همان اندازه می تواند نقش مهمی در ضد عفونی كردن فضاهای عمومی و خصوصی مانند واگن های مترو، دفاتر و بیمارستان ها كه ویروس های انسانی در آنجا امكان دارد در هوا باشند، داشته باشد.
رآكتور جدید مولكول های دارای انرژی الكتریكی تولید می كند كه به صورت موثری نسبت به سایر مولكول ها واكنش تهاجمی نشان داده است و تا حد بسیار زیادی سبب نابودی و تخریب ویروس ها می شود.
برای از بین بردن ذرات ویروس، رآكتور جدید مجهز به مهره های شیشه ای بوروسیلیكات است كه در یك سیلندر بارگذاری شده و از راه آن هوا عبور می كند. یك ولتاژ هم از راه مهره ها ایجاد می شود تا ابتدا یك پلاسما بوجود آورده و سپس رادیكال تولید كنند.
"مونتسرات تورمورل "(Montserrate Torremorrell) یكی از محققان این مطالعه از دانشگاه مینه سوتا اظهار داشت: بیماری های منتقل شده از راه هوا یكی از بزرگترین تهدیدات برای انسان ها و حیوانات محسوب می شوند. فناوری مانند راكتور پلاسمای سرد می تواند به حفظ سلامت انسان ها و حیوانات كمك نماید.



1398/12/25
23:47:15
5.0 / 5
1634
تگهای خبر: آزمایش , ابزار , الكتریكی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک