URL



با تلاش دانشمندان محقق شد

اتصال و ارتباط برخط اعصاب بیولوژیك و مصنوعی در سه كشور مجزا!

اتصال و ارتباط برخط اعصاب بیولوژیك و مصنوعی در سه كشور مجزا!

به گزارش كوتاه كننده لینك محققان دانشگاه ساوتهمپتون قدم بعدی را در ایجاد نورون های مصنوعی و سیناپس ها برداشتند و موفق به اتصال و ارتباط برخط(آنلاین) بین نورون های بیولوژیك و مصنوعی شدند كه در سه كشور مجزا قرار داشتند.


به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از ایسنا و به نقل از نیو اطلس، محققان اروپایی و انگلیسی موفق شده اند نورون های بیولوژیكی و مصنوعی را به یكدیگر متصل كنند و به آنها اجازه دهند در مسافت های طولانی از راه اینترنت ارتباط برقرار كنند.
نورون های بیولوژیكی در یك كشور رشد كرده و از راه سیناپس مصنوعی واقع در كشوری دیگر به نورون های الكترونیكی در كشور ثالث سیگنال فرستادند.
با وجود پیشرفت شگرف ابررایانه ها، مغز انسان هنوز بسیار پیشرفته تر از آنها عمل می كند. نورون های مغز كه بعنوان اعصاب هم شناخته می شوند، از راه پالس های سیگنال های الكتریكی با یكدیگر ارتباط برقرار می كنند و در بین شكاف های ریزی كه به سیناپس معروف هستند، منتقل می شوند. این نورون ها بر خلاف ابررایانه ها كه برای انجام هر كار احتیاج به حافظه ای جداگانه دارند، می توانند هم اطلاعات را پردازش كنند و هم آنها را ذخیره كنند.
نسخه های مصنوعی نورون ها و سیناپس ها بسیار قدرتمندتر از طراحی های تراشه های كامپیوتری هستند، اما هنوز در مرحله آزمایشی هستند. حالا تعدادی از پژوهشگران قدم بعدی را برداشته و نسخه های مصنوعی و بیولوژیكی را از راه اینترنت در سه كشور مختلف به یكدیگر متصل كرده اند.
نورون های بیولوژیكی موش در آزمایشگاهی در ایتالیا و در دانشگاه پادووا(Padova) پرورش داده شدند. در عین حال، نورون های مصنوعی روی تراشه های سیلیكونی در سوئیس و در دانشگاه زوریخ و موسسه فناوری فدرال زوریخ(ETH) ساخته شدند. سپس این دو فناوری از راه سیناپس های مصنوعی معروف به "مریستور"(memristors) در دانشگاه ساوتهمپتون انگلیس ارتباط برقرار كردند.


سیگنال هایی كه توسط نورون های بیولوژیك موش تولید شده بود از راه اینترنت به سمت مریستورها حركت كردند. سپس مریستورها این سیگنال ها را به پیغام های الكترونیكی ترجمه كردند و آنها را به نورون های مصنوعی در زوریخ منتقل كردند. این سیستم به خوبی كار می كند و به اجزای بیولوژیكی و مصنوعی اجازه می دهد تا به سرعت در هر دو جهت ارتباط برقرار كنند.
"تمیس پرودروماكیس" سرپرست این مطالعه می گوید: ما از این پیشرفت جدید بسیار هیجان زده ایم. از یك طرف، پایه و اساس یك سناریوی جدید را بوجود آورده ایم كه هیچگاه در فرگشت طبیعی با آن روبرو نشده ایم؛ جایی كه نورون های بیولوژیكی و مصنوعی به هم وصل شده و از راه شبكه های جهانی ارتباط برقرار می كنند و اساس اینترنت "نوروالكترونیك" را پایه ریزی می كنند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، این فناوری چشم اندازهای جدیدی را به فناوری های پروتزهای عصبی باز می كند و راه را برای تحقیق در جهت جایگزینی بخش های ناكارآمد مغز با تراشه های هوش مصنوعی هموار می كند.
این مطالعه در مجله Science Reports انتشار یافته است.



1398/12/13
13:30:38
5.0 / 5
1829
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک