URL



با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد

درمان نقص شنوایی با ابزار یك دلاری!

درمان نقص شنوایی با ابزار یك دلاری!

كوتاه كننده لینك: پژوهشگران آمریكایی، نوعی ابزار كمك شنوایی ابداع نموده اند كه هزینه تهیه آن، كمتر از یك دلار است.


به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، شاید بزودی یك ابزار كمك شنوایی چاپ سه بعدی كه هزینه آن كمتر از یك دلار است، در دسترس افراد ناشنوا قرار بگیرد و به آنها در شنیدن كمك نماید.
"سعد بهاملا"(Saad Bhamla) و "سهام سینها"(Soham Sinha)، پژوهشگران "موسسه فناوری جورجیا"(GT)، ابزاری ابداع نموده اند كه با استفاده از تجهیزات الكترونیكی كم هزینه و در دسترس و همین طور یك روكش چاپ سه بعدی ساخته شده است. ساخته این ابزار جدید، برمبنای طراحی های ابتدایی ابزار كمك شنوایی صورت گرفته كه پیش تر ارائه شده اند.
بهاملا و سینها، این ابزار كمك شنوایی را برای افرادی ساخته اند كه با افزایش سن، به نقص در شنوایی و از دست دادن آن گرفتار می شوند. این مشكل، هم اكنون بیشتر از ۲۰۰ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است. افرادی كه به این نوع از نقص شنوایی گرفتار می شوند، با دشواری هایی در شنیدن صداهای بلند رو به رو هستند؛ در نتیجه این ابزار می كوشد تا این صداها را تقویت كند.
گزارش ها حاكی از این هستند كه از هر ۴۰ نفری كه در كشورهای در حال توسعه به ابزار كمك شنوایی احتیاج دارند، یك نفر از عهده تهیه آن برمی آید. بااینكه هم اكنون ابزارهای ارزانتری هم وجود دارند اما این ابزارها معمولا برای افراد مبتلا به شنوایی خفیف مناسب هستند.


این ابزار شنوایی جدید، یك مدار داخلی دارد كه صدا را بیش از اندازه بالا می برد اما بهاملا و سینها اهتمام دارند شدت صدا را كاهش دهند.
بهاملا اظهار داشت: من ابزار كمك شنوایی دیگری نمی شناسم كه تا این اندازه، ارزان باشد. بااینكه پژوهشگران دیگری هم اهتمام كرده اند تا ابزارهای كمك شنوایی كم هزینه ای بسازند اما قیمت این ابزارها معمولا حدود ۱۰۰ دلار است.
بااینكه ابزارهای كمك شنوایی معمولا هزینه بالایی دارند اما هزینه، تنها مانع تهیه آنها نیست. حتی در كشورهایی مانند انگلستان كه ابزارهای كمك شنوایی، رایگان هستند، تنها دو میلیون نفر از شش میلیون نفری كه به مشكل شنوایی مبتلا هستند و به این ابزارها نیاز دارند، از آنها استفاده می نمایند. خیلی از افراد حتی نمی دانند كه به نقص شنوایی مبتلا هستند؛ در نتیجه جهت استفاده از ابزار كمك شنوایی اقدام نمی كنند.




منبع:

1398/08/14
10:13:28
5.0 / 5
1102
تگهای خبر: ابزار , فناوری , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک