URL



معاونت علمی اعلام كرد؛

توسعه درمان های مبتنی بر سلول های ایمنی و ژن درمانی

توسعه درمان های مبتنی بر سلول های ایمنی و ژن درمانی

به گزارش کوتاه کننده لینک، دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی اظهار داشت: توسعه درمان های مبتنی بر سلول های ایمنی، ژن درمانی و فرآورده های سلولی مهندسی بافت و بسط زیرساخت ها و تجهیزات از اولویت های این ستاد است.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اضافه شدن عبارت «اقتصاد دانش بنیان» به نام «معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری» و تعریف ماموریت های توسعه اقتصاد دانش بنیان برای این معاونت از تغییراتی است که در دوره ی جدید اتفاق افتاده است، در این راستا، آگاه سازی شرکت های دانش بنیان از توانمندی های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در دوره ی جدید امری مهم تلقی می شود.
در این راستا در گردهمایی «شرکت های دانش بنیان حوزه پزشکی بازساختی و معرفی راهکارهای حمایتی بالقوه» با حضور رضا اسدی فرد، معاون توسعه شرکت های دانش بنیان، حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و احسان عارفیان دبیر ستاد هم به مباحثی چون اعتبار مالیاتی، خدمات شبکه آزمایشگاهی، خدمات کریدور فناوری تا بازار و تصمیم گیری درباب لزوم تشکیل انجمن صنفی تخصصی (سندیکا) پرداخته شد.
احسان عارفیان، دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی با اشاره به تفاوت زیست بوم اقتصاد دانش بنیان امروز با زیست بوم سال ۱۳۹۰ و دهه پیشین، اضافه کرد: بنا بر این قوانین حمایتی و همین طور سازوکارها نیز باید همگام با رشد زیست بوم دانش بنیان کشور، به روز شود و معاونت علمی و فناوری در راه تقویت شرکت های دانش بنیان خود کریدورهایی را تنظیم کرده است.
وی افزود: کریدور خدمات صادرات محصولات دانش بنیان با هدف توسعه بازار صادراتی محصولات شرکت های دانش بنیان و شناسایی و ارزیابی شرکت های خدماتی فعال در این عرصه، خدماتی باکیفیت و اثربخش را در راستای توسعه توان صادراتی شرکتها ارائه می کند.
عارفیان با اشاره به اولویت های مد نظر ستاد، توسعه درمان های مبتنی بر تکنولوژی سلول های ایمنی، توسعه درمان های مبتنی بر تکنولوژی ژن درمانی، توسعه درمان های مبتنی بر تکنولوژی فرآورده های سلولی مهندسی بافت و بسط زیرساخت ها و تجهیزات را از اولویت های اصلی ستاد عنوان نمود که در راستای پیشبرد این اولویت ها، چهار گروه شکل گرفته که یکی از این ها، گروه توسعه زیر ساخت و تجاری سازی است. دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، هدف از ایجاد این گروه را کمک به توسعه تجاری سازی محصولات، ارتقای کشش بازار، آموزش، مشاور و توانمندسازی افراد، شرکت و تولیدکنندگان، شناسایی فعالان بخش تولید، رتبه بندی تولید بانکهای اطلاعاتی و شبکه سازی، کمک به توسعه و بهبود قوانین دستورالعمل‎ ها و استانداردهای تولید، سفارش همکاریهای بین المللی در امتداد تبادل فناوری و صادرات محصولات دانست.
در ادامه این جلسه با اشاره به سند ملی علوم و فناوری های سلول های بنیادی مطرح شد: حوزه علوم و فناوری سلول های بنیادی در افق ۱۴۰۴ حوزه ای مبتنی بر مبانی معرفتی، اصول اخلاقی و ارزش ها و احکام اسلامی است که با تاکید بر زیرساخت های بومی، منابع انسانی، فیزیکی مورد نیاز و توسعه یافته، الهام بخش، افتخارآفرین و دارای تعاملات گسترده ملی و بین المللی با اولویت کشورهای همسو است.
همچنین، این حوزه، کارا و قابل اتکا در تامین نیازهای راهبردی و جاری جامعه ایرانی و جهان اسلام است که دارای سهم مؤثر در تولید دانش و ثروت ملی و حائز رتبه اول در سطح منطقه و کشورهای اسلامی و در زمره ۱۰ کشور برتر جهان در تولید علم و ثروت است و در ماده هفت این سند چهار اقدام برمبنای بحث توسعه فناوری و تجاری سازی بازار شامل تشویق بخش غیردولتی برای سرمایه گذاری، جلب مشارکت مردمی خیرین و نهاد عمومی غیردولتی، پشتیبانی از تولید تجهیزات مواد پرمصرف، پشتیبانی از بازاریابی تولیدات و خدمات شرکت های دانش ‎بنیان مطرح گردیده است.
همچنین در این جلسه به ضرورت بازبینی و ویرایش سند ملی علوم و فناوری های سلول های بنیادی باتوجه به رشد حوزه پزشکی بازساختی، اشاره شد.


منبع:

1402/11/23
08:45:12
5.0 / 5
388
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان كوتاه كننده لینك
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک