URL



اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی ان ای تمساح برای مصرف غذایی

اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی ان ای تمساح برای مصرف غذایی

به گزارش کوتاه کننده لینک، دانشمندان دانشگاه «آبرن» آمریکا در مطالعه ای اعلام کردند درحال اصلاح گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای ایجاد هیبریدهایی برای مصرف انسان هستند.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، محققان آمریکایی می گویند، می خواهند دی. ان. ای تمساح را به گربه ماهی پرورش یافته در مزرعه تزریق کنند. دانشمندان دریافتند که این ماهی در مقابل بیماری ها مقاوم تر بوده و احتمال تولید مثل کمتری دارد. آنها امیدوارند گربه ماهی جدید و کمتر مستعد بیماری، روزی برای مصرف انسان فروخته شود.
متخصصان ژنتیک با استفاده از دی. ان. ای تمساح، گربه ماهی مقاوم به بیماری بوجود آورده اند و این امر امکان دارد روزی به بخشی از رژیم غذایی ما تبدیل شوند.
گروهی از دانشمندان دانشگاه «آبرن» مقاله ای را در ژانویه منتشر نمودند که در آن جزئیات تلاشهای خود برای اصلاح ژنتیکی گربه ماهی با ژن «کاتلیسیدین»(cathelicidin) تمساح را شرح می داد.
کاتلسیدین که در روده ها یافت می شود، یک پپتید ضد میکروبی است که مسئول کمک به ارگانیسم ها در مبارزه با بیماری ها است.
این ژن که با استفاده از کریسپر افزوده شد، مقاومت در مقابل بیماری را در گربه ماهی در مقایسه با گربه ماهی وحشی افزایش داد. محققان در مصاحبه ای با MIT Technology Review خاطرنشان کردند که میزان بقای گربه ماهی بعد از این کار دو و پنج برابر بیشتر شده بود.
از آنجاییکه محققان کاتلیسیدین را به ژن هورمون تولیدمثلی اضافه کردند، توانایی تولید مثل گربه ماهی هم کاهش پیدا کرد که به قول آنها این امر برای پیشگیری از آلودگی ژنتیکی ماهی هیبرید به گربه ماهی وحشی مهم می باشد.
نویسندگان به برخی عدم قطعیت ها در استفاده از فناوری کریسپر(که به طور عمده در پستانداران مورد استفاده و مطالعه قرار می گیرد) روی ماهی ها اشاره کردند. با این وجود، محققان امیدوارند که اصلاح ژن تمساح و گربه ماهی بتواند همراه با سایر روشهای فنی پرورش گربه ماهی جهت کمک به پرورش دهندگان در تولید گربه ماهی ها استفاده گردد.
در سال ۲۰۲۱، حدود ۳۰۷ میلیون پوند گربه ماهی زنده در ایالات متحده، به طور عمده در جنوب، تولید شد. گربه ماهی بیشتر از ۵۰ درصد تقاضای ایالات متحده برای ماهی های پرورش یافته را تشکیل می دهد. فرایند کشاورزی آنها نیازمند منابع است. بیماری ها در بین گربه ماهی ها به علت کمبود فضا در مزرعه هایی که در آن پرورش می یابند توسعه پیدا می کند. حدود ۴۵ درصد از بچه های گربه ماهی در نتیجه بیماری های عفونی می میرند. به صورت کلی ماهی ها هم نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاومت کمتری دارند.
باآنکه مصرف کنندگان امکان دارد از ایده اشتراک گربه ماهی خود با یک تمساح ناخوشایند باشند اما «رکس دانهام» و «بائوفنگ سو»، دو تن از محققین اصلی این مطالعه، به MTR گفتند که گوشت هیبریدی کاملاً ایمن خواهد بود.



1401/11/17
13:35:36
5.0 / 5
437
تگهای خبر: تولید , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک