URL



وزیر بهداشت عنوان كرد:

یک چهارم دانش بنیان ها در عرصه سلامت فعالند

یک چهارم دانش بنیان ها در عرصه سلامت فعالند

به گزارش کوتاه کننده لینک، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که یک چهارم دانش بنیان ها در عرصه سلامت فعال می باشند، اظهار داشت: با فعالیت دانش بنیان ها حدود 1.8 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی اتفاق افتاده است.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی در مراسم افتتاح فن بازار سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اضافه کرد: هم اکنون شاهد موفقیت های بزرگ در زمینه پژوهشی و تولید داروها و موادی با فناوری بالا در زمینه سلامت هستیم. وی با اشاره به برگزاری هفتمین فن بازار ملی سلامت، اشاره کرد: در این رویداد، از کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواسته شده که تازه ترین محصولات دانش بنیان خودرا عرضه کنند. عین اللهی افزود: در این نمایشگاه، ۷۸ غرفه برگزار شده و حدود ۸۴۰ محصول فناورانه به نمایش درآمده است؛ با توجه به این که بیشتر این محصولات قبلاً وارداتی بودند، تولید و عرضه آنها در داخل کشور، صرفه جویی ارزی مناسبی برایمان به ارمغان خواهد آورد. وزیر بهداشت اشاره کرد: این نمایشگاه، نخستین نمایشگاه در زمینه فناوری است و زمینه رقابت دانشگاه ها را فراهم نموده است. دانشگاه ها می توانند نتیجه تحقیقات شأن را که منجر به فناوری شده در اینگونه فضاها به منصه ظهور بگذارند. وی ادامه داد: به طور معمول بین دانشگاه و تجارت فاصله ای وجود دارد تا محصولی که تولید شده بتواند به تجارت برسد، و این پروسه نیازمند سرمایه گذاری است. پس این نمایشگاه ها فرصتی را ایجاد می کنند که افرادی که می توانند تجاری سازی کنند از این رویدادها بازدید نمایند. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباب روش های جدید درمانی اشاره کرد: امروزه، روش های جدیدی در علوم پزشکی به وجود آمده است؛ برای مثال، سلول درمانی و ژن تراپی همچون علوم نوین در زمینه علوم پزشکی محسوب می شود. وی با اشاره به رونمایی روش های جدید در حوزه سلول درمانی در مرکز رویان، اظهار داشت: در این نمایشگاه از داروهای گیاهی جدیدی که در درمان برخی بیماریها مؤثر است، رونمایی گردید. عین اللهی با اعلان اینکه ۲۵ درصد فعالیت دانش بنیان ها در زمینه سلامت و وزارت بهداشت است، تصریح کرد: با فعالیت دانش بنیان ها حدود ۱.۸ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی اتفاق افتاده است.

وی اظهار داشت: مجوز تأسیس ۱۴ پارک علم و فناوری در شورای گسترش دانشگاه ها صادر شده که هر کدام از این پارک ها می توانند در حوزه تولیدات سلامت محور کار کنند. قبلاً به مقالات اهمیت زیادی داده می شد؛ درحالیکه امروز در معاونت تحقیقات وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت مقالات، به کارکرد مقالات و تأثیر آنها در تولید محصول فناورانه نیز توجه شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به افتتاح ۷ مرکز نوآوری سلامت در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: کاربرد روش های درمانی جدید این امکان را می دهد تا در آینده برای بیماری هایی که درمان دارویی ندارند، با بهره گیری از روش های سلول درمانی و ژن تراپی، درمان امکان پذیر شود.

وی درباب نقش زیرساخت های الکترونیک و بهبود خدمت رسانی به مردم، اظهار داشت: حوزه سلامت همگام با سایر حوزه ها، به سمت الکترونیکی شدن پیش می رود. در شروع کار دولت سیزدهم، نسخه نویسی الکترونیک تا ۱۰ درصد و الان تا بیش از ۹۰ درصد، ارتقا یافته است و بدنبال ارتقا و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت هستیم تا اطلاعات بیماران نگهداری شود.

عین اللهی اظهار داشت: نگهداری اطلاعات بیماران در بستر الکترونیک، به ما کمک می نماید تا بتوانیم در زمینه اپیدمیولوژی و پیشگیری و درمان سریع بیماریها اقدام نماییم و بدین سان می توانیم آینده نگری خوبی در زمینه سلامت داشته باشیم.

وی درباب آخرین وضعیت کرونا در کشورمان، اشاره کرد: جمهوری اسلامی ایران، جزو موفق ترین کشورها در حوزه مهار و کنترل بیماری کرونا است و دلیل آن مشارکت مردم در امر واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی و تلاش شبانه روزی کادر سلامت کشور است.


منبع:

1401/10/13
14:57:23
5.0 / 5
418
تگهای خبر: الكترونیكی , تولید , فناوری , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک