URL



چرا برخی سریع تر وزن اضافه می کنند؟

چرا برخی سریع تر وزن اضافه می کنند؟

کوتاه کننده لینک: یک مطالعه تازه بینش جدیدی را در مورد این که چرا برخی افراد سریع تر وزن اضافه می کنند، ارائه می دهد و می گوید که همه چیز زیر سر میکروب های روده است.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، بر اساس یک پژوهش جدید که توسط پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ دانمارک انجام شده است، بعضی از افراد دارای تلفیقی از میکروب های روده هستند که آنها را در ذخیره انرژی بهتر از دیگران می کند. این یک گام مهم به سمت درک این مورد است که چرا برخی افراد، حتی زمانی که هم اندازه با دیگران غذا می خورند، راحتتر از دیگران وزن اضافه می کنند.
هنریک روگر، دانشیار دپارتمان تغذیه و ورزش دانشگاه کپنهاگ می گوید: ما امکان دارد یک کلید برای درک این که چرا بعضی از افراد، حتی زمانی که غذای بیشتری نمی خورند یا به شکل متفاوتی غذا می خورند، بیشتر از دیگران وزن اضافه می کنند، پیدا کرده باشیم. اما این باید بیشتر بررسی شود.
مطالعه مدفوع افراد
پژوهشگران انرژی باقیمانده در مدفوع ۸۵ دانمارکی را برای ارزیابی کارایی میکروب های روده آنها در جذب انرژی از غذا بررسی کردند. آنها همینطور ترکیب میکروب های روده هر شرکت کننده را ترسیم کردند.
بر مبنای یافته ها، حدود ۴۰ درصد از شرکت کنندگان به گروهی تعلق دارند که به صورت متوسط نسبت به ۶۰ درصد دیگر انرژی بیشتری از وعده های غذایی دریافت می کنند. پژوهشگران همینطور دریافتند افرادی که بیشترین انرژی را از وعده های غذایی دریافت می کنند، به صورت متوسط ۱۰ درصد وزن بیشتری دارند که معادل حدودا ۲۰ پوند(۹ کیلوگرم) بیشتر است.
این نتایج نشان داده است که اضافه وزن امکان دارد به چیزی بیشتر از میزان تغذیه سالم یا میزان ورزش ارتباط داشته باشد و همزمان می تواند به ترکیب میکروب های روده فرد ارتباط داشته باشد. بر این اساس، بعضی از افراد امکان دارد گرفتار صدمه شوند، چونکه میکروب های روده آنها در جذب انرژی بسیار کارآمد هستند و به علت این کارآمدی، امکان دارد کالری بیشتری برای آنها در دسترس باشد.
روگر می گوید: این حقیقت که باکتری های روده ما در استخراج انرژی از غذا عالی هستند، اساساً چیز خوبی است، چونکه متابولیسم باکتری ها در غذا، انرژی اضافی را به شکل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه فراهم می آورد که مولکول هایی هستند که بدن ما می تواند تولید نماید تا بعنوان سوخت تأمین کننده انرژی استفاده گردد. اما اگر بیشتر از آنچه می سوزانیم، مصرف نماییم، انرژی اضافی که توسط باکتری های روده تأمین می شود، امکان دارد به مرور زمان خطر چاقی را افزایش دهد.
بررسی زمان سفر غذا در دستگاه گوارش
پژوهشگران همینطور مدت زمان سفر غذا در بدن ما را برای هر فرد مورد بررسی قرار دادند که همه آنها الگوهای غذایی مشابهی داشتند. آنها این فرض را داشتند که افرادی که چرخه گوارشی طولانی دارند، بیشترین مواد مغذی را از رژیم غذایی خود دریافت خواهند کرد. با این وجود، این پژوهش دقیقاً خلاف این را کشف کرد.
روگر می گوید: ما فکر می کردیم که یک چرخه طولانی گوارشی وجود خواهد داشت که سبب می شود انرژی بیشتری استخراج شود. اما در اینجا می بینیم که شرکت کنندگان با باکتری های روده نوع B که بیشترین انرژی را استخراج می کنند، سریع ترین عبور را در سیستم گوارشی دارند.
وی ادامه داد: خیلی جالب است که گروهی از افرادی که کالری کمتری در مدفوع شان باقی مانده است، به صورت متوسط وزن بیشتری دارند. با این وجود، این مطالعه دلیلی برای ارتباط مستقیم این دو عامل عرضه نمی دهد.
او در آخر اظهار داشت: ما می خواهیم در آینده این مورد را بیشتر بررسی نماییم.
این مطالعه در مجله Microbiome انتشار یافته است.



1401/10/08
14:53:21
5.0 / 5
234
تگهای خبر: تولید , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک