URL



توسط محققان واحد علوم و تحقیقات؛

زخم پوش الیافی با قابلیت سرعت بالای رهایش دارو تولید شد

زخم پوش الیافی با قابلیت سرعت بالای رهایش دارو تولید شد

كوتاه كننده لینك: دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در قالب رساله خود موفق به تولید زخم پوش الیافی برای درمان زخم بستر شد.



به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از واحد علوم و تحقیقات، امیرحسین نجفی دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: یكی از روش های درمانی زخم ها، استفاده از زخم پوش ها است. زخم پوش علاوه بر كنترل خونریزی، مانع حمله میكروب و ویروس به بافت صدمه دیده شده و مدت زمان درمان را هم می كاهد.
وی از نانو الیاف بعنوان یكی از مواد مورد استفاده در تولید زخم پوش ها نام برد، اضافه كرد: در این تحقیق با بهره گیری از دستگاه فورس اسپینینگ مبادرت به تولید زخم پوش الیافی با بارگذاری داروهای شیمایی و گیاهی درون الیاف شده است.
این محقق، تولید این زخم پوش را برای بیمارانی كه به علت نداشتن تحرك و ضرورت استراحت، دچار عفونت و زخم بستر می شوند، دارای اهمیت دانست و اضافه كرد: از آنجایی كه در تولید این زخم پوش از دستگاه فورس اسپینینگ استفاده شده، علاوه بر تولید در حجم بالا، هزینه كم و زمان پایین، امكان تولید الیاف به اشكال مختلف برای انواع زخم ها هم فراهم گشته است.
نجفی تصریح كرد: همینطور به علت قدرت تولید بالای این دستگاه توانستیم زخم پوش های الیافی را با بارگذاری ۵ نوع دارو كه ۳ نوع آن آنتی بیوتیك و ۲ نوع دیگر آن ویتامین، تولید نماییم.
وی، تغییر ماهیت تركیب و صدمه به پلیمر و دارو به علت اختلاف پتانسیل الكتریكی را از معایب تولید زخم پوش های تولید شده با سیستم الكتروریسی بیان كرد و اضافه كرد: در این تحقیق علاوه بر رفع این معضل، برای نخستین بار با بهره گیری از دستگاه فورس اسپینینگ نانو الیافی تولید شده است كه خاصیت تكرارپذیری و یكدستی دارد، همین امر نشان از كاربرد مناسب این سیستم تولیدی دارد.

این محقق، سرعت بالای رهایش دارو به واسطه ماهیت رهایش انفجاری پلی وینیل پیرولیدون استفاده شده برای تولید زخم پوش در این تحقیق را همچون مزایای این زخم پوش بیان كرد و اظهار داشت: سرعت تولید حداقل ۴ هزار برابر بیشتر از روش الكتروریسی، تكرارپذیری بالا و یكدست بودن، توانایی اضافه كردن چندین داروی شیمیایی و گیاهی، توانایی تولید با غلظت های بالا، نداشتن دانه در الیاف تولیدی و كاهش هزینه های تولید، از دیگر مزایای زخم پوش تولید شده در این تحقیق به واسطه بهره گیری از دستگاه فورس اسپینینگ است.
دستگاه فورس اسپینینگ با قابلیت تولید نانو الیاف در زمان كم با حجم بسیار بالا كه در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفته كه دستاوردهای محققان دانشكده نفت و مهندسی شیمی واحد علوم و تحقیقات است.
این تحقیق در قالب رساله با عنوان «تهیه نانو الیاف پلیمری بر پایه پلی وینیل پیرولیدون توسط دستگاه فورس اسپینینگ و كابرد آن در زخم پوش ها» به راهنمایی دكتر اردشیر سعیدی و دكتر افشین موسوی انجام شده است.

1397/07/30
13:08:34
5.0 / 5
1322
تگهای خبر: الكتریكی , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک