رونمایی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران کوتاه کننده لینک: اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در عرصه صنعت غذا رونمایی گردید. به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، محققان و محققان دانشگاه های کشور برگزار گردید. رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی خاص، می کوشد اهمیت بالای ی در بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در زمینه بین المللی ایفا کند. وی همینطور به سیاست ها و اهداف دراز مدت این مرکز اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از این سیاست ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره وری و فرآیندهای تولید، از پژوهش و توسعه (R&D) در این عرصه حمایت می کند. این سیاست ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرایند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد نمود. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: سیاست های این مرکز بخصوص در زمینه همکاریهای بین المللی، ترغیب سرمایه گذاری های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه ی خدمت به شرکتهای دانش بنیان فعال در این عرصه از دیگر برنامه های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد نمود. منبع: gph.ir 1403/09/21 12:08:32 5.0 / 5 350 تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , شركت , صنعت این مطلب را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط هشدار درباره ی ذوق زدگی بی ضابطه در هوش مصنوعی تقویت ارتباط نخبگان ایرانی خارج از کشور با صنعتگران داخلی کشور یک فناوری امیدبخش برای درمان آلزایمر و ام اس کشف شد ورود هوش مصنوعی دیپ سیک به خودرو های بی ام و نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۹ بعلاوه ۵ ارسال نظر