URL



طرح شناسایی نیازمندی های دارایی های فکری دانش بنیان ها تمدید گردید

طرح شناسایی نیازمندی های دارایی های فکری دانش بنیان ها تمدید گردید

به گزارش کوتاه کننده لینک، طرح شناسایی پتانسیل ها و نیازمندی های دارایی های فکری شرکتهای دانش بنیان عضو منطقه بین المللی نوآوری ایران معروف به طرح گنجینه تا پایان آذرماه تمدید گردید.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از منطقه بین المللی نوآوری ایران، طرح گنجینه برنامه ای برای شناسایی نیازمندی های حوزه مالکیت معنوی شرکتهای دانش بنیان شامل ثبت اختراع، ثبت علامت تجاری، ثبت طرح صنعتی و دیگر مصادیق مالکیت معنوی است که به مدت یک ماه از اول تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در منطقه بین المللی ایران (پارک فناوری پردیس) درحال اجرا بود.
در این طرح که مهلت ثبت نام آن تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ تمدید شده است، علاوه بر ممیزی و شناسایی نیازمندی های دارایی های فکری شرکتهای دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس، بهترین نگاههای محافظت از دارایی های فکری در جهت راهبرد کسب و کار شرکت اولویت بندی شده و به شرکتهای متقاضی عرضه می شود.
طی برگزاری «طرح گنجینه» که خدمات آن در قالب حمایت های مصوب و به شکل مجانی از راه کارگزار منتخب صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک فناوری پردیس عرضه می شود، پس از ثبت نام شرکت متقاضی، توافقنامه حفظ محرمانگی اطلاعات با نظارت صندوق نوآوری و پارک فناوری پردیس بین متقاضی و کارگزار منعقد شده و در ادامه جلسات ممیزی و شناسایی دارایی های فکری شرکت دانش بنیان، به صورت اختصاصی در محل شرکت متقاضی و با حضور کارشناسان ارشد حوزه مالکیت فکری کارگزار منتخب برگزار می شود.
بعد از اتمام این طرح، گزارش نهایی ارزیابی و ممیزی دارایی های فکری هر متقاضی از راه کارگزار منتخب، تدوین شده و در اختیار شرکت قرار می گیرد.
شرکت های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس می توانند پس از اتمام این طرح و دریافت گزارش ممیزی نهایی، در صورت احتیاج به ثبت مصادیق مالکیت معنوی نظیر ثبت اختراع داخلی، ثبت USPATENT، ثبت PCT، ثبت پتنت در دیگر کشورها، ثبت علامت داخلی یا خارجی، ثبت طرح صنعتی داخلی و خارجی و یا انجام مطالعات پایه ای نظیر تحلیل پتنت، جستجوی دانش پیشین، جستجوی نقض پتنت، تدوین قراردادهای بهره برداری از مالکیت فکری و... از حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی به میزان ۷۵ الی ۹۰ درصد هزینه های مورد نیاز استفاده نمایند.
ممیزی دارایی های فکری ابزاری است که با استفاده از آن شرکتهای دانش بنیان در مورد دارایی های فکری بالقوه خود اطلاعات کسب می کنند و از این اطلاعات می توانند در تدوین راهبردهای مدیریت دارایی های فکری خود استفاده نمایند.
در چارچوب طرح گنجینه انتظار می رود شرکتهای متقاضی از دستاوردهای ذیل بهره مند شوند:
* شناسایی مصادیق دارایی های فکری شرکت
* اولویت بندی و عرضه بهترین راه حفاظتی بر مبنای راهبرد کسب و کار
* آشنایی با اقسام مالکیت فکری و معرفی خدمات محافظت از مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی
* عرضه گزارش نقشه راه محافظت از دارایی های فکری.
علاقه مندان می توانند برای ثبت درخواست شرکت خود در طرح گنجینه از راه سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir اقدام نمایند.


منبع:

1403/09/09
11:02:03
5.0 / 5
141
تگهای خبر: ابزار , خدمات , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک