URL



پژوهشگاه بیوتكنولوژی ایران و فرهنگستان علوم بلاروس بررسی كردند؛

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی

زمینه های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی گردید.


به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سرپرست اداره همکاریهای علمی و بین المللی این پژوهشگاه در دیدار با معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم کشور بلاروس و نمایندگان وزارت علوم آن کشور، زمینه های همکاریهای مشترک علمی و تحقیقاتی را بررسی کردند. در این دیدار که به درخواست مسئولان دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود) در محل غرفه بلاروس انجام شد، ابتدا نمایندگان وزارت علوم جمهوری بلاروس به معرفی دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس پرداختند و در ادامه دکتر الکساندر شپشلف، معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان (آکادمی) ملی علوم بلاروس، توضیحاتی را درباب کارهای این مرکز ارائه داد. وی توجه به تحقیقات محصول محور و پرهیز از پژوهش های غیرکاربردی را از رویکرد های تحقیقاتی مرکز علمی - عملی مواد غذایی آکادمی بلاروس عنوان نمود و با اشاره به شعار این مرکز که «ملت سالم، غذای سالم» است، بر توسعه همکاریهای تحقیقاتی مشترک در حوزه بیوتکنولوژی و صنایع غذایی تاکید نمود. در این دیدار دکتر فروغ قاسمی سرپرست اداره همکاریهای علمی و بین المللی پژوهشگاه بیوتکنولوژی نیز با اشاره به اینکه رویکرد پژوهشی مرکز علمی - عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم بلاروس همخوانی زیادی با رویکرد محصول محور پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران دارد، توضیحات مبسوطی درباب ظرفیت ها و زمینه های تحقیقاتی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری این پژوهشگاه ارائه داد. در ادامه محمد امین حجازی، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در تبریز در ارتباطی آنلاین درباب فعالیت ها و طرح های پژوهشی درحال اجرا و خاتمه یافته پژوهشکده توضیحاتی ارائه داد. هیأت بلاروسی با ابراز شگفتی از شباهت موضوعات و محورهای تحقیقاتی پژوهشگاه و مرکز علمی - عملی مواد غذایی آکادمی علوم بلاروس و نیز وجود زمینه های گوناگون همکاریهای مشترک علمی، پیش نویس تفاهم نامه پیشنهادی همکاریهای تحقیقاتی مشترک را ارائه کردند و قرار شد با برگزاری چندین نشست مشترک آنلاین، زمینه های مناسب همکاریهای مشترک، شناسایی و تفاهم نامه ای بین مرکز و پژوهشگاه امضا شود.


منبع:

1401/03/31
19:09:30
5.0 / 5
205
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک