URL



گوشت مصنوعی ماهی در آزمایشگاه تولید می شود

گوشت مصنوعی ماهی در آزمایشگاه تولید می شود

كوتاه كننده لینك: استارت آپی در آمریكا 20 میلیون دلار سرمایه جمع آوری كرده تا از سلول های ماهی واقعی در آزمایشگاه گوشت مصنوعی تولید نماید.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از دیلی میل، استارت آپی در سن دیگو (واقع در آمریکا) ۲۰ میلیون سرمایه جمع آوری کرده تا کسب و کار پرورش غذاهای دریایی در آزمایشگاه را گسترش دهد.
این سرمایه به استارت آپ «بلونالو»( BlueNalu )کمک می کند تا واحد تولیدی خودرا راه اندازی و یک برنامه آزمایشی را اجرا نماید. محصولات غذای دریایی این استارت آپ برخلاف نمونه های موجود در بازار از سلول های بافت ماهیچه ماهی واقعی تولید می شوند.
کریس دامان مدیرفنی «بلونالو »می گوید: پروسه تولیدی شرکت یک دستاورد فنی خارق العاده است. هنگامیکه ما شرکت را تاسیس کردیم دانش اندکی درباره تولید گوشت ماهی از سلول وجود داشت و البته هیچ پروتکل معتبری برای کشت آن نبود.
محصول اصلی این استارت آپ عنبرماهی دم زرد(yellowtail amberjack)است که برخلاف محصولات دریایی دیگر می توان آنرا به شیوه های مختلف آماده و طبخ کرد.
این محصول را می توان با کمک حرارت مستقیم و بخار پخت یا حتی در روغن سرخ کرد.
برای تولید آن سلول های ماهیچه از یک ماهی زنده که بیهوش شده برداشته می شود.
نمونه مذکور با سلول های بنیادی و آنزیم های مختلف آماده می شود و در مرحله بعد در یک راکتور زیستی قرار می گیرد تا محلولی از ویتامین ها، نمک ها، چربی ها، شکر، پروتئین های گیاهی و آمینواسیدها به آن اضافه شوند. این امر سبب می شود سلول های اصلی پروسه تکثیر را آغاز کنند.


منبع:

1399/03/04
15:19:21
5.0 / 5
565
تگهای خبر: آزمایش , تولید , شركت , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک