URL



دبیر ستاد زیست فناوری خبر داد:

برنامه ریزی برای تولید ۱۳۵ قلم داروی اولویت دار

برنامه ریزی برای تولید ۱۳۵ قلم داروی اولویت دار

به گزارش كوتاه كننده لینك دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اظهار داشت: در این ستاد برنامه تولید 135 قلم داروی اولویت دار با بیشترین میزان ارزبری را در نظر گرفته ایم كه مقرر است از امسال تا 1401 رونمایی شود.



به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از مهر، دكتر مصطفی قانعی امروز در مراسم «رونمایی از داروی بیماران ALS (ویال تزریقی اداراون)» كه در محل معاونت علمی و فناوری برگزار شد، گفت: ما در ستاد توسعه زیست فناوری، برنامه تولید ۱۳۵ قلم داروی اولویت دار با بیشترین میزان ارزبری را داریم.
وی با اشاره به این ۱۳۵ محصول اظهار داشت: ۲۷ قلم داروی بیولوژیك، ۵۰ قلم داروهای شیمیایی و ۵۸ قلم مواد اولیه دارویی شامل این ۱۳۵ محصول می شوند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اضافه كرد: طبق برآوردهایی كه داشته ایم، این ۱۳۵ قلم داروی اولویت دار، ۵۷۰ میلیون دلار ارزبری سالانه دارند كه ما توانستیم ۱۵۵.۳ میلیارد تومان در امتداد تولید این داروها حمایت داشته باشیم.
قانعی با اشاره به اینكه تولید این داروها توسط شركت های دانش بنیان انجام می شود، اظهار داشت: با تولید این تعداد دارو، ۱۶۱.۲ میلیون دلار كاهش ارزبری خواهیم داشت كه این كاهش ارزبری طی یك سال پس از تولید، خودرا نشان میدهد.
وی با اشاره به اینكه تولید این داروها شروع شده و قسمتی از حمایت های آنها توسط معاونت انجام شده است، گفت: معاونت علمی توانسته بودجه ای را از صندوق توسعه ملی برای تولید این داروها توسط شركت های دانش بنیان تامین كند؛ تابحال ۴۴ محصول در دستور كار بوده و ۵۴ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای این امر برداشته شده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اظهار داشت: ما توانستیم در ستاد توسعه زیست فناوری، نقشه راه را با همكاری سازمان های ذیربط تهیه نماییم تا بتوانیم تسهیلاتی را در امتداد توسعه تولید داخل، سرمایه گذاری های خطرپذیر، پشتیبانی از شركت های نوآور و دانش بنیان فعال در نظر بگیریم.
قانعی با اشاره به اینكه سه داروی بیولوژیك در بهار ۹۹ رونمایی می شود، اظهار داشت: ایمونوگلوبولین، آلبومین انسانی، آلتپلاز همچون داروهای بیولوژیك هستند كه حالا در حال تولید در شركت های دانش بنیان بوده و طبق برنامه ریزی ها مقرر است در بهار سال آینده رونمایی شوند.
وی افزود: همین طور گالسولفیس، فاكتور ۱۳، ایمی گلوسراز و الوسولفیس آلفا همچون داروهای بیولوژیكی هستند كه در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رونمایی خواهند شد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاكید كرد: همین طور توسعه دانش فنی چند داروی بیولوژیك در شركت های دانش بنیان در حال پیگیری است كه در سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ رونمایی خواهد شد.
قانعی با اشاره به واكسن های انسانی كه در شركت های دانش بنیان به تولید خواهند رسید، اظهار داشت: واكسن روتاویروس با صرفه جویی ارزی ۱۲ میلیون دلار، اسفند ۹۸ رونمایی خواهد شد كه پیش بینی می شود این دارو تا سال ۱۴۰۰ به بازار وارد شود.
وی بیان كرد: واكسن پنوكوك كانژوگه ۱۳ ظرفیتی با صرفه جویی ارزی ۶۰ میلیون دلاری، اسفند ۹۹ رونمایی خواهد شد و سال ۱۴۰۱ به بازار می رسد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاكید كرد: همین طور واكسن آنفلوآنزای فصلی كه از تخم مرغ گرفته شده، بهمن ۹۸ رونمایی می شود و در سال ۹۹ به بازار عرضه خواهد شد.
قانعی با اشاره به اینكه همین طور داروهای شیمیایی اولویت دار در شركت های دانش بنیان در حال پیگیری است كه به تولید برسند، اظهار داشت: از طرف دیگر، برنامه ریزی هایی برای واكسن های حوزه دام و طیور خواهد شد.
به گفته وی، تا آخر امسال نیز چهار داروی ضد سرطان كه توسط شركت های دانش بنیان به تولید می رسد، به مرحله رونمایی خواهند رسید.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاكید كرد: برای نخستین بار، ۱۰ سویه یا بذر واكسن توسط شركت های دانش بنیان تولید می شود كه در سال ۹۹ رونمایی خواهند شد.
قانعی با اشاره به اینكه شركت های دانش بنیان توانسته اند چالش تولید مواد اولیه را برطرف كنند، اظهار داشت: حالا ۵ ماده اولیه در یك شركت و ۱۴ ماده اولیه دیگر در شركت دانش بنیان دیگری در حال تولید است كه امیدواریم به بازار ارائه شود.


منبع:

1398/10/22
15:57:54
5.0 / 5
1352
تگهای خبر: تولید , شركت , فناوری , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک