URL



همکاری صنعتی برای توسعه باتری های نانویی عاری از فلز

همکاری صنعتی برای توسعه باتری های نانویی عاری از فلز

کوتاه کننده لینک: دو شرکت با همکاری یکدیگر موفق به توسعه باتری لیتیوم- سولفور شدند، در این باتری بخش جمع کننده جریان نیاز به مس و آلومینیوم ندارد و در نتیجه توان و دانسیته انرژی بیشتری دارد.



به گزارش کوتاه کننده لینک به نقل از مهر، با جایگزینی فویل مس یا آلومینیومی با جمع کننده های جریان کربنی، این باتری لیتیم- سولفور می تواند چگالی انرژی را بیشتر کند. زتا انرژی نشان داده است که باتری های بدون مس برای برنامه های خاص طراحی می شوند، اما این فناوری امکان باتری های بطورکامل عاری از فلز را در آینده ارائه می دهد.
عبدال راجی، مدیر ارشد فناوری زتا انرژی اظهار داشت: در بخش آند، ما می توانیم نانولوله های کربنی را بصورت عمودی روی سطح آند قرار دهیم، بدون اینکه نیاز به جمع کننده جریان فلزی باشد و لیتیوم را هم بین نانولوله های کربنی قرار می دهیم. ما همین طور می توانیم کاتد را از کربن گوگرد و بدون جمع کننده جریان فلزی درست نماییم.
مواد نانولوله کربنی Miralon® به عنوان جمع کننده سبک و مؤثر شناخته می شوند، اما تیم زتا انرژی از مزایای محصول هونتسمن در این پروژه بهره برده است. هدف اولیه کاهش وزن بیشتر در این باتری ها بود، با این وجود، این مواد به عنوان یک راهکار امیدوار کننده مزایای منحصر به فرد دیگری را برای باتری های Li-S ارائه کردند و دامنه کاربردهای آنرا گسترش دادند. این فناوری جمع کننده جریان عاری از فلز به عنوان یک فناوری کلیدی در سلول باتری ها استفاده شده و توانسته است دانسیته جریان را به بالای ۵۰۰ Wh/Kg برساند.
جان فریزر، مدیر تجاری هونتسمن اضافه کرد: هانتسمن از این که قسمتی از این توسعه باتری نوآورانه و مهم و عاری از فلز باشد، هیجان زده است و مشتاقانه منتظر پشتیبانی از انرژی زتا در توسعه باتری های سبک وزن با چگالی انرژی بالا است.
زتا انرژی تنها شرکت باتری لیتیوم-سولفور است که تأییدیه ای را دریافت کرده نشان میدهد فناوری آنها از اثر پلی سولفید شاتل جلوگیری می کند.


منبع:

1402/09/19
16:22:54
5.0 / 5
244
تگهای خبر: شركت , صنعت , فناوری , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک