URL



با تلاش پژوهشگران آمریكایی ارائه شد

روش جدیدی برای پیش گیری از غرق شدن كشتی ها

روش جدیدی برای پیش گیری از غرق شدن كشتی ها

كوتاه كننده لینك: پژوهشگران آمریكایی با انجام دادن یك آزمایش جدید تلاش نموده اند تا راهی برای پیش گیری از غرق شدن كشتی ها ابداع كنند.


به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از ایسنا و به نقل از وییرد، شاید بارها خبر غرق شدن كشتی های گوناگون را شنیده باشیم. پژوهشگران "دانشگاه راچستر" (U of R) آمریكا تلاش نموده اند تا راهی برای پیش گیری از این مشكل عرضه كنند. آنها ابزار ساده ای طراحی و ابداع نموده اند كه قابلیت غرق نشدن را دارد و این توانایی را در آزمایش ها ثابت كرده است.
پژوهشگران با الهام از گونه عنكبوت موسوم به عنكبوت آب و گونه ای مورچه موسوم به مورچه آتشین، یك ساختار فلزی ابداع كردند كه می تواند آب را دفع كند و غرق نشود. مهم نیست كه این ساختار تا چه اندازه در آب فرو می رود و یا سوراخ می شود برای اینكه در هر صورت، در آب غرق نخواهد شد.
پژوهشگران در ابداع این ساختار فلزی، یك روش پیشگامانه را به كار گرفته اند كه در ابداع آن از انفجارهای لیزری استفاده می شود.
این گروه پژوهشی، در بررسی های خود دریافتند كه سطوح فلزی بعد از غوطه ور شدن در آب برای مدت طولانی، خاصیت های آبگریزی خودرا از دست می دهند. آنها بعد از بررسی عنكبوت ها و مورچه ها به این نتیجه رسیدند كه این موجودات می توانند بعد از مدت ها ماندن زیر سطح آب نیز زنده بمانند. عنكبوت ها می توانند با محبوس كردن هوا میان پاها و شكم خود، از غرق شدن نجات یابند و مورچه ها نیز با نگه داشتن هوا میان اندام بدن خود، روی سطح آب باقی بمانند و غرق نشوند.
پژوهشگران، الگویی برای ساخت فلزات طراحی نموده اند كه به محبوس كردن هوا كمك می نماید. آنها در بررسی خود، دو صفحه از جنس آلومینیوم را به كار گرفتند و آنها را طوری كنار یكدیگر قرار دادند كه شكافی میان آنها باقی بماند و هوا را محبوس كند.


پژوهشگران، این قطعه فلزی را در مخزنی از آب انداختند و نتیجه ای جالب گرفتند. این ساختار حتی هنگامی كه به مدت دو ماه زیر آب باقی ماند، توانست خاصیت آبگریزی خودرا حفظ كند و غرق نشود. هوایی كه در شكاف میان دو صفحه آلومینیومی قرار گرفت، به این ساختار كمك كرد تا خودرا از غرق شدن نجات دهد.
شاید این فناوری، روزی به روشی ایمن جهت استفاده در كشتی ها و یا جلیقه های نجات تبدیل گردد.
این پژوهش، در مجله "ACS Applied Materials and Interfaces" به چاپ رسید.




منبع:

1398/09/03
18:58:28
5.0 / 5
1083
تگهای خبر: آزمایش , ابزار , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک