URL



سازمان فضایی ژاپن منتشر كرد؛

تصویر خودروی تویوتا برای ماه نوردی

تصویر خودروی تویوتا برای ماه نوردی

كوتاه كننده لینك: شركت اكتشافات فضایی ژاپن با همكاری تویوتا طرح اولیه یك ماه پیما را نمایش كرده اند كه می تواند ۱۰ هزار كیلومتر در ماه را طی نماید و با سلول سوختی حركت می كند.



به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از نیواطلس، سازمان اكتشافات فضایی ژاپن (JAXA) و شركت تویوتا موتورز مشغول مطالعه روی طرح اولیه یك ماه پیما برای مأموریت های اكتشافی طولانی مدت در این سیاره هستند.
این ماه پیما كه می تواند ۱۰ هزار كیلومتر طی نماید به اندازه یك مینی بوس خواهد بود و قابلیت حمل دو سرنشین در حالت عادی یا در مواقع اضطراری ۴ نفر را دارد.

اگر نسل بعدی فضانوردانی كه به ماه بروند گردشگر باشند، به وسایل حمل ونقل قابل اعتمادی نیاز است.
هرچند نزدیك ترین همسایه به زمین كوچك بنظر می رسد اما بسیار بزرگ تر از تصور افراد است و سطح آن معادل قاره آفریقا است. علاوه بر آن سطح این سیاره باز صخره ای است و شرایط آب و هوایی چندان مساعدی ندارد. بدین سبب به وسایل نقلیه قابل اعتمادی در این سیاره نیاز است.
به هرحال ماه پیمای مذكور با ابعاد ۵.۲ در ۶ در ۳.۸ متر طراحی شده و با استفاده از فناوری سلول سوختی حركت می كند.
البته جزئیات اندكی از این ماه پیما انتشار یافته است اما تصاویر آن حاكی از وجود یك پنل خورشیدی است. این امر نشان داده است احتمالاً ماه پیما می تواند آب دور ریز سلول های سوختی را بازیافت و بدین سان هیدروژن و سوخت اكسیژن بیشتری تولید نماید.
در همین راستا نایب رییس JAXA می گوید: ما در سازمان اكتشافات فضایی ژاپن مشغول بررسی سناریوها و فناوری های مختلفی هستیم كه در مأموریت های فضایی به كار گرفته می شوند. سیاره پیماهایی كه قابلیت حمل فضانوردان را دارند بخش مهمی از مأموریت ارسال فضانوردان به ماه و اكتشاف در آنجا هستند. چنین مأموریتی احتمالاً در دهه ۲۰۳۰ میلادی انجام می شود. در همین راستا ما تصمیم داریم این سیاره پیما را در ۲۰۲۹ میلادی به فضا ارسال نماییم.
او در ادامه اضافه كرد: تابحال طی تحقیقاتی مشترك ما طرح اولیه برای یك سیستم ماه پیما با قابلیت حمل سرنشین را بررسی نموده ایم، علاوه بر آن مشكلاتی در بخش فناوری ها وجود دارد كه باید آنها باز حل شوند. ما می خواهیم با استفاده از فناوری ها، منابع انسانی و دانش تویوتا و JAXA، این مشكلات را حل نماییم.

1397/12/24
00:47:08
5.0 / 5
1212
تگهای خبر: سیستم , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک