URL



مهندسان دانشگاه كالیفرنیا توسعه دادند

دستگاه شناسایی اشیا با هوش مصنوعی

دستگاه شناسایی اشیا با هوش مصنوعی

به گزارش كوتاه كننده لینك محققان موفق به توسعه یك شبكه عصبی گسترده با استفاده از چاپ 3 بعدی و مواد كم هزینه شدند.



به گزارش كوتاه كننده لینك به نقل از ایسنا و به نقل از فینتكلاگ، در خیلی از نوآوری های در رابطه با شبكه های عصبی، كامپیوتر ها و نرم افزارها نقش بزرگی را در پروژه های موفقیت آمیز ایفا كرده اند. اكنون یك تیم از مهندسان "دانشگاه كالیفرنیا، لس آنجلس"(UCLA) یك شبكه عصبی مصنوعی فیزیكی بسیار پیشرفته كه با نرم افزارهای دیگر متفاوت می باشد، توسعه داده اند.

همانند خیلی از شبكه های عصبی دیگر، عملكرد این دستگاه چاپ سه بعدی مشابه با عملكرد مغز انسان است. با این وجود، این دستگاه خاص با سرعت نور عمل می كند.

این نوآوری ویژه دانشگاه كالیفرنیا، لس آنجلس، توسط دو سیستم استاندارد تشخیص، توسعه یافته است. دستگاه مذكور از یك شبكه عصبی كه "شبكه عصبی عمیق پراكنده"(diffractive deep neural network) نامیده می شود، استفاده می نماید و به نور منعكس شده از اشیا نفوذ كرده و با این كار اشیا را سریع تر از یك كامپیوتر معمولی شناسایی می كند. این دستگاه چاپ سه بعدی نه تنها از یك برنامه كامپیوتری پیشرفته استفاده نمی كند بلكه برای اجرا حتی به الكتریسیته هم نیاز ندارد، چونكه این دستگاه با پراكندگی نور عمل می كند.

"ایدوگان اوزكان"(Aydogan Ozcan)، پژوهشگر اصلی این مطالعه و استاد مهندسی برق و كامپیوتر دانشگاه كالیفرنیا لس آنجلس اظهار داشت: این كار فرصت های بنیادین جدیدی را جهت استفاده از دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی كه بلافاصله داده ها، تصاویر و اشیا را تجزیه و تحلیل كند، فراهم می سازد.

اوزكان در ادامه اضافه كرد: این دستگاه شبكه عصبی مصنوعی نوری به صورت مستقیم برپایه نحوه عملكرد مغز اطلاعات را مدل سازی می كند.

این تیم از یك شبیه سازی كامپیوتری بعنوان چارچوبی برای ساختن شبكه عصبی مصنوعی استفاده كردند. سپس از یك چاپگر سه بعدی برای ساخت ورقه های پیچیده و نازك 8 سانتی متر قرص های سیلیكون استفاده نمودند.

"قرص سیلیسیوم" یا "قرص سیلیكون"(Silicon wafer) یك برش نازك از یك نیمه رسانا مانند بلورهای سیلیسیوم است كه در ساخت تراشه های الكترونیكی و دیگر ریزابزارها كاربرد دارد.

این لایه های سیلیكون سبب می شوند تا فركانس های طول موج ساب میلیمتری(submillimeter-wavelength frequencies) بتوانند با استفاده از آنها عبور كنند. این قرص ها و پیكسل های آنها یك "شبكه نوری" تولید می كنند كه به شناسایی یك شی كمك می نماید.

این مطالعه در مجله " Science " منتشر گردید.





 

1397/05/14
13:55:43
5.0 / 5
1398
تگهای خبر: شبكه , كامپیوتر , نرم افزار , هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان gph در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک